.
.
.
.

Over ons

.

Groothandel voor binnen- en buitenland

Noorlanden is al meer dan 20 jaar dé leverancier van componenten voor scherminstallaties, hijsverwarming, watertechniek en andere installaties. Vanuit ons moderne pand in Maasdijk, gelegen in de belangrijke tuinbouwstreek Westland, voorziet ons familiebedrijf sinds 1996 een brede groep klanten in binnen- en buitenland van onderdelen voor uiteenlopende installaties. Producten die voldoen aan hoge kwaliteitseisen, geproduceerd in Nederland.

Grote voorraad en snelle levertijden

Als groothandel kopen wij onderdelen groots in en dat brengt veel voordelen met zich mee voor onze klanten in onder andere de (glas)tuinbouwsector. Zo zijn onze producten scherp geprijsd, zonder af te doen aan kwaliteit. En doordat wij over een grote voorraad beschikken, kunnen wij gehoor geven aan zeer snelle levertijden. Projecten komen daardoor niet stil te liggen, want bij Noorlanden weten wij als geen ander: tijd is geld!

Specifieke onderdelen

Goede prijzen en snelle levertijden zijn niet de enige redenen waardoor wij met veel klanten in uiteenlopende branches een langetermijnrelatie hebben opgebouwd. Door middel van persoonlijk contact en korte communicatielijnen kunnen wij meedenken en adviseren. We leveren niet alleen standaard componenten, maar zoeken oplossingen voor specifieke vraagstukken. Daarvoor gaan we op zoek naar buitengewone onderdelen of laten we deze op maat vervaardigen. We leveren bovendien wereldwijd: van Zuid-Amerika tot en met Canada en van Afrika tot en met Nieuw-Zeeland.

Noorlanden: groot in assortiment, persoonlijk in benadering!